Welkom bij Hiscoll Military Antiques

Geachte mede-verzamelaars,

Gedurende de laatste dertig jaar verzamel ik originele militaire zaken en heb nu besloten om deze hobby verder uit te breiden middels deze web-site. Hier vindt u een ruim assortiment aan militaria, met een specifieke focus op artikelen uit het Derde Rijk. Ik heb ervoor gekozen om op mijn artikelfotos geen verboden symbolen te tonen: U kunt uiteraard altijd contact met mij opnemen voor het verkrijgen van onveranderde fotos.

Ik streef ernaar om op deze site alleen originele militaire stukken aan te bieden, waarvan sommige uit mijn eigen verzameling afkomstig zijn. Derhalve garandeer ik dat alle aangeboden zaken origineel zijn - behoudens als dit anders vermeld is - iets dat ik onderstreep door het aanbieden van een 'volledige geld-terug garantie'.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, originele items voor mijn site en/of verzameling. Derhalve wil ik U ook gaarne oproepen om allerhande originele zaken aan mij aan te bieden: ik ben gaarne bereid U hiervoor zaken in ruil aan te bieden of U hiervoor een goede prijs te geven.

click to view this page in English Bitte hier klicken f?r diese Seite auf Deutsch Cliquer ici pour cette page en Fran?ais
Klik op een vlag om deze pagina in Uw eigen taalkeuze te lezen.

Ondanks het feit dat ik in Nederland woonachtig ben, heb ik besloten om de artikelen op deze web-site alleen in de Engelse taal te beschrijven. Echter, ik spreek Frans, Duits en Engels dus schroom U niet om contact met mij te zoeken in een van deze talen: ik zal U graag verder helpen.

Ik wil gaarne uitdrukkelijk benadrukken dat deze web-site uitsluitend met een historische achtergrond samengesteld is zonder enige politieke agenda of soortgelijke ideeen.

Mario